COLLISION 3: Rico vs Badr toch in december 2020 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

COLLISION 3: Rico vs Badr toch in december 2020

COLLISION 3: Rico vs Badr toch in december 2020
COLLISION 3: Rico vs Badr toch in december 2020

Het ziet er naar uit dat Rico Verhoeven en Badr Hari in december dit jaar toch tegenover elkaar komen te staan. Althans dat meld media outlet ProSport zaterdag.

Benny Adegbuyi zal niet langer tegen Badr Hari vechten zo meld ProSport. Dit is een keerpunt voor GLORY welke volledig geherstructureerd werd om geen faillissement te riskeren. Badr Hari vs Rico Verhoeven is een gevecht met een veel hoger rating potentieel.

Daarom zal GLORY voor het einde van het jaar Rico vs Badr 3 promoten. Een gevecht dat consistente sponsors kan aantrekken. ProSport baseert haar bevindingen op bronnen die aangeven dat GLORY alleen high impact gevechten wil om uit de problemen te blijven.

Geen geheim

GLORY verandert volledig van perspectief en wil herboren worden door toonaangevende, duurzame gevechten die de organisatie winst zullen opleveren. De zeer moeilijke tijd waarmee Glory werd geconfronteerd, is niet langer een verborgen onderwerp.

De topmensen binnen GLORY hebben publiekelijk erkend dat het een situatie is die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. GLORY die diep werd getroffen door de coronapandemie. Ging over in handen van een nieuwe groep eigenaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws