Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / COLLISION 3: Rico vs Badr toch in december 2020

COLLISION 3: Rico vs Badr toch in december 2020

Het ziet er naar uit dat Rico Verhoeven en Badr Hari in december dit jaar toch tegenover elkaar komen te staan. Althans dat meld media outlet ProSport zaterdag.

Benny Adegbuyi zal niet langer tegen Badr Hari vechten zo meld ProSport. Dit is een keerpunt voor GLORY welke volledig geherstructureerd werd om geen faillissement te riskeren. Badr Hari vs Rico Verhoeven is een gevecht met een veel hoger rating potentieel.

Daarom zal GLORY voor het einde van het jaar Rico vs Badr 3 promoten. Een gevecht dat consistente sponsors kan aantrekken. ProSport baseert haar bevindingen op bronnen die aangeven dat GLORY alleen high impact gevechten wil om uit de problemen te blijven.

Geen geheim

GLORY verandert volledig van perspectief en wil herboren worden door toonaangevende, duurzame gevechten die de organisatie winst zullen opleveren. De zeer moeilijke tijd waarmee Glory werd geconfronteerd, is niet langer een verborgen onderwerp.

De topmensen binnen GLORY hebben publiekelijk erkend dat het een situatie is die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. GLORY die diep werd getroffen door de coronapandemie. Ging over in handen van een nieuwe groep eigenaren.

Bekijk ook

‘Ik moest gewoon zijn bloed proeven’: Tyson Fury (video)

Tyson Fury onthult waarom hij bloed van Deontay Wilder’s nek likte tijdens hun herkansing een ...

Snurker: Bokskampioen valt in slaap tijdens titelwedstrijd

Canelo Alvarez zegt dat hij in slaap viel, tijdens het kijken naar de laatste titelverdediging ...

Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Tyson Fury is klaar met het thuiszitten. De bokskampioen is nu meer dan een jaar ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page