China's gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

China's gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

China's gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

ONE Championship heeft een aantal prominente vechters uit China aan haar selectie toegevoegd, waaronder kickboksster Qui Jianliang en voormalig Ultimate Fighter China-kampioen Zhang Lipeng.

Jianliang wordt beschouwd als een van China's grootste vechtsport supersterren en is al goed ingeburgerd in de kickboks gemeenschap met een indrukwekkend record van 51-7. Het bantamgewicht bevindt zich momenteel midden in een ongeslagen reeks van 17 gevechten die teruggaat tot 2016.

Meer vechters

Qiu, die momenteel een reeks van 17 overwinningen behaalt, nam een ​​tweejarige pauze van de competitie om een ​​Master's Degree in Sports Marketing te behalen aan de Loughborough University in Londen, Engeland. De Chinees is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten naast 's werelds beste kickboksers in de ONE Super Series.

Samen met Qiu kondigde ONE Championship ook de ondertekening aan van de Chinese mixed martial artists "The Prince" Banma Duoji en "The Warrior" Zhang Lipeng.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws