Check dit! Zimmerman trapt been kapot bij rivaal Hron | video Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Check dit! Zimmerman trapt been kapot bij rivaal Hron | video

Check dit! Zimmerman trapt been kapot bij rivaal Hron | video

Errol Zimmerman de K-1 legende en Nederlandse topkickbokser trapte het been van Tomas Hron kapot tijdens hun kickbokswedstrijd op MFA in Istanboel, Turkije gisteravond.

Tijdens Mega Fight Arena in Istanboel werd er hard geknokt om de winst. De 36 jarige Zimmerman die zijn sporen al meer dan verdiend heeft in het kickboksen maakte korte metten met Hron. Met een lowkick van Zimmerman die Hron verkeerd leek te blokken was het afgelopen.

Kapot been

Hron hinkte vrijwel direct op een been en zakte naar het canvas van de ring. Hierdoor werd de wedstrijd stilgelegd en gaat Zimmerman als winnaar uitgeroepen. Zimmerman is een van de topvechters uit de K-1 tijd die nog steeds actief is.

Zimmerman staat bekend als de man die Glory kampioen Rico Verhoeven knock-out sloeg tijdens It's Showtime in 2012. Ook versloeg Zimmerman de Poolse MMA-legende Marcin Rózalski in juni dit jaar tijdens een MMA-partij bij de grootste MMA-organisatie van Europa KSW.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws