Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickboxing voegt een 3e titelgevecht toe voor 30 januari?

GLORY Kickboxing voegt een 3e titelgevecht toe voor 30 januari?

Cedric Doumbé verdedigde vorig jaar december met succes zijn GLORY weltergewicht titel. De Fransman versloeg Karim Ghadjji die de oorspronkelijk uitdager Murthel Groenhart verving.

Een rib blessure zette Groenhart aan de kant. Er moest door GLORY op het laatste moment een vervanger worden gevonden. Dit lukte in de vorm van Gahdjji, deze moest echter zijn meerdere erkennen in Doumbé.

Meerdere bronnen melden onze redactie dat er alsnog een gevecht gepland zou staan tussen Doumbé en Groenhart, op het GLORY 77 evenement einde deze maand. Dit zou betekenen dat er 3 titelgevechten te aanschouwen zijn. Naast Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik en Alex Pereira die met Artem Vakhitov de strijd aan gaat.

Top evenement

GLORY wilde het gerucht niet bevestigen na contact met onze redactie. Ook zouden lichtzwaargewichten Luis Tavares en Donegi Abena op het evenement tegenover elkaar staan. Ook dit kregen wij niet bevestigd maar wordt door meerdere bronnen aangegeven.

Morgen zal volgens GLORY de complete vechtkaart voor het evenement worden aangekondigd. Mocht het zo zijn dat Doumbé en Groenhart de strijd met elkaar aangaan, dan zou dit betekenen dat het een van de grootste evenementen is in de geschiedenis van de organisatie.

🔽 LEES OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster Walker Brown, de MMA-vechter op cowboylaarzen en bloemkooloren, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page