GLORY Kickboxing voegt een 3e titelgevecht toe voor 30 januari? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickboxing voegt een 3e titelgevecht toe voor 30 januari?

GLORY Kickboxing voegt een 3e titelgevecht toe voor 30 januari?

Cedric Doumbé verdedigde vorig jaar december met succes zijn GLORY weltergewicht titel. De Fransman versloeg Karim Ghadjji die de oorspronkelijk uitdager Murthel Groenhart verving.

Een rib blessure zette Groenhart aan de kant. Er moest door GLORY op het laatste moment een vervanger worden gevonden. Dit lukte in de vorm van Gahdjji, deze moest echter zijn meerdere erkennen in Doumbé.

Meerdere bronnen melden onze redactie dat er alsnog een gevecht gepland zou staan tussen Doumbé en Groenhart, op het GLORY 77 evenement einde deze maand. Dit zou betekenen dat er 3 titelgevechten te aanschouwen zijn. Naast Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik en Alex Pereira die met Artem Vakhitov de strijd aan gaat.

Top evenement

GLORY wilde het gerucht niet bevestigen na contact met onze redactie. Ook zouden lichtzwaargewichten Luis Tavares en Donegi Abena op het evenement tegenover elkaar staan. Ook dit kregen wij niet bevestigd maar wordt door meerdere bronnen aangegeven.

Morgen zal volgens GLORY de complete vechtkaart voor het evenement worden aangekondigd. Mocht het zo zijn dat Doumbé en Groenhart de strijd met elkaar aangaan, dan zou dit betekenen dat het een van de grootste evenementen is in de geschiedenis van de organisatie.

🔽 LEES OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page