Cedric Doumbe: 'Ik maak mij niet druk om Murthel Groenhart' Nieuws
Nieuws

Cedric Doumbe: 'Ik maak mij niet druk om Murthel Groenhart'

Cedric Doumbe: 'Ik maak mij niet druk om Murthel Groenhart'
Cedric Doumbe: 'Ik maak mij niet druk om Murthel Groenhart'

Afgelopen zaterdag verdedigde Cedric Doumbe met succes zijn GLORY weltergewicht titel tegen Alim Nabiev in Parijs.

Er werd werd al snel na de overwinning van Doumbe op Nabiec gesuggereerd dat deze een rematch zou willen met voormalig weltergewicht kampioen Murthel Groenhart. Op social media werd er dan ook al druk gespeculeerd over een eventueel gevecht tussen de Fransman Doumbe en de Nederlander Groenhart.

Op social media reageerde Groenhart als volgt: "The last time he called me out he lost something." Echter beweert Doumbe dat hij Groenhart helemaal niet uitdaagde maar het publiek vroeg tegen wie hij moest vechten.

Ik ben gewoon de beste

"Ik heb Groenhart helemaal niet uitgedaagd, ik vroeg het publiek tegen wie men mij graag zou zien vechten, en de meerderheid riep 'Murthel Groenhart'. Eerlijk gezegd maak ik mij niet druk om hem, ik ben de beste en heb dat bewezen, ik vecht tegen iedereen die maar wil. "

ZIE OOK>> Murthel Groenhart verpletterd Mohammed Jaraya

Of het komt tot een snelle clash tussen Doumbe en Groenhart komt valt te bezien. Groenhart vocht zijn laatste partij in maart dit jaar tijdens Glory 64: Strasbourg tegen de uitdager van Doumbe, Nabiev maar deze verloor Groenhart via split descision.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws