Catastrofe: Glory zet Luis Tavares tegenover Tarik Khbabez
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Catastrofe: Glory zet Luis Tavares tegenover Tarik Khbabez

Catastrofe: Glory zet Luis Tavares tegenover Tarik Khbabez

Catastrofe: Glory zet Tavares tegenover Khbabez in Antwerpen

Luis Tavares zal tegen Tarik Khbabez de Glory ring in gaan, niet aanstaande zaterdag maar op 21 mei in de Lotto Arena, Antwerpen. Met het gevecht lost Glory een catastrofale situatie op.

De situatie rondom Tavares liep uit op een complete soap, de topvechter zou tegen lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov vechten. Echter eindigde dit in een catastrofe doordat het gevecht onderdeel werd van de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne.

Vakhitov, een Russisch staatsburger zou eerst vechten ondanks de boycot op atleten uit zijn land. Echter weigerde Tavares uit ethische overwegingen om het gevecht door te laten gaan. Dit resulteerde in het feit dat Khbabez naar voren werd geschoven. Het gevecht was in kannen en kruiken totdat de Rus afzegde.

Roddelpraat

Dit resulteerde in veel roddelpraat en geruchten wat echter ontkracht werd door Tavares. Vandaag maakte Glory bekend dat de organisatie Tavares en Khbabez tegenover elkaar zet op het Glory Rivals evenement in België. Een samenwerking met vechtsport organisatie Enfusion.

Het wordt een beladen wedstrijd die al in 2018 plaats zou hebben gevonden bij RingFight Promotions. Tavares zou destijds tegen Ismael Lazaar vechten, dit ging niet door en Khbabez werd als vervanger opgeroepen. ,,Ik vecht niet tegen een pannenkoek”, met die woorden weigerde Tavares de wedstrijd tegen de invaller Khbabez. Tavares vond dat deze tegenstander niet van zijn niveau was.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page