Brute actie: tv presentator knock-out geslagen tijdens kickboks wedstrijd (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Brute actie: tv presentator knock-out geslagen tijdens kickboks wedstrijd (video)

Brute actie: tv presentator knock-out geslagen tijdens kickboks wedstrijd (video)

Ze stonden dan eindelijk tegenover elkaar in de ring, tv presentator Mircea Badea en kickbokser Teodor “Tedi” Emi. Vandaag tijdens een kickboks wedstrijd in Roemenië liep het anders dan verwacht, althans voor de journalist Badea.

De twee hadden naar aanloop van de kickboks wedstrijd een flinke “beef” met elkaar achter de rug. Badea beschuldigde Emi namelijk van het gebruik van doping, en beweert dat alle vechtsporters snoepen van verboden middelen.

Emi pikte dit niet en gaf aan dat hij een appeltje te schillen had met Badea, en daagde hem uit toe een gevecht. Badea besloot hier op in te gaan met alle gevolgen van dien.

Angstig moment

Binnen luttele seconden in de ring ging Badea tegen de vlakte door een paar goed gericht stoten en trappen van Emi. Er werd even gevreesd voor het welzijn van de presentator en een arts moest er aan te pas komen om weer bij kennis te brengen.

Bekijk ook

Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

A whole fight just happened at bath & body works 🤣🤣🤣🤣🤣 I’m dying pic.twitter.com/ocumzj8G9f— Genevieve ...

Vermoeide UFC-kampioen: ‘Laat die Nederlandse maar vechten’

Amanda Nunes de UFC-kampioen in twee gewichtklassen wil voorlopig rust. Afgelopen zaterdag verdedigde Nunes met succes haar vedergewicht titel tegen Megan Anderson.

Hey Swa: Najib Amhali daagt Jandino uit voor een gevecht in de ring

Najib Amhali lijkt collega komiek Jandino Asporaat uitgedaagd te hebben voor een gevecht. In een ...