Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Knock-out kanon tekent contract bij ONE Championship (video)

Knock-out kanon tekent contract bij ONE Championship (video)

Bruno Susano heeft een meerjarig contract getekend bij de Aziatische vechtsport organisatie ONE Championship. Via Instagram maakt de Portugese knokker zijn komst naar ONE bekend.

,,Met veel plezier dat ik zie dat mijn werk wordt erkend, na jaren van toewijding, culmineert mijn carrière in de ondertekening van een contract van 2 jaar / 6 gevechten bij de grootste en beste vechtsport organisatie ONE Championship”, schreef Susano.

Kampioen

,,Ik ben een van de twee Portugese atleten die aanwezig zijn in deze geweldige promotor Ik ben erg trots om Portugal te vertegenwoordigen in deze nieuwe fase”, aldus Susano.


Susano, tweevoudig ISKA-kampioen, nam deel bij diverse organisaties. Zoals, Enfusion, King of Kings en Romanias Superkombat. Hij is momenteel de derde geplaatst in de gewichtscategorie Enfusion 95 kg. Spains Moises Baute daar de titel.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page