BREAKING! Glory tekent UFC'er James McSweeney: 'KO' garantie
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BREAKING! Glory tekent UFC’er James McSweeney: ‘KO’ garantie

BREAKING! Glory tekent UFC’er James McSweeney: ‘KO’ garantie

James McSweeney, UFC en K-1 veteraan en tevens goede vriend van Alistair Overeem heeft getekend bij GLORY. De Brit die in Texas woont trainde de afgelopen 8 weken met Overeem en maakt op 23 oktober zijn debuut in het Gelredome, Arnhem tijdens Collossion 3.

Volgens McSweeney was de kans om terug te keren naar zijn roots in het kickboksen een droom die uitkomt. In een Interview met MMA-fighting verteld de Brit dat hij al sinds langer in gesprek was met GLORY nadat hij Danyo Ilunga eind 2018 had uitgeschakeld. Echter gooide COVID-19 de contractonderhandelingen rote in het eten.

Eerder dit jaar in een interview met deze site gaf McSweeney ook al aan een verbintenis met Glory na te streven. Dit is nu werkelijkheid geworden. Met het tekenen bij de grootste kickboks organisatie ter wereld sluit McSweeney definitief zijn MMA-carrière af.

Een droom die uitkomt

,,Eerlijk gezegd is het een droom die uitkomt. Het is opmerkelijk wat Gloryheeft gedaan. Ze zijn teruggekomen en hebben het kickboksen weer helemaal terug gebracht”, zegt McSweeney. ,,UFC is de elite van de elite in MMA en GLORY is de elite van de elite in kickboksen, dat is zeker. “

“Het is geweldig om om op 23 oktober te mogen vechten. Er wordt geschiedenis geschreven en ik ben er trots op daar deel van uit te maken”, aldus zwaargewicht McSweeney waarvan nog niet is bekend tegen wie hij de ring in gaat.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page