BREAKING: GLORY Kickboxing tekent topkickbokser Tarik Khbabez Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BREAKING: GLORY Kickboxing tekent topkickbokser Tarik Khbabez

BREAKING: GLORY Kickboxing tekent topkickbokser Tarik Khbabez
BREAKING: GLORY Kickboxing tekent topkickbokser Tarik Khbabez

GLORY Kickboxing slaat zijn slag om haar zwaargewicht klasse verder uit te breiden met ONE FC Tarik Khbabez.

“Onze zwaargewichtdivisie stond al bekend als de sterkste ter wereld, maar we zijn constant op zoek naar nieuw talent. Tarik is een naam die we hadden gemist: een sterke, spectaculaire jager. Door hem aan de divisie toe te voegen, kunnen we GLORY-fans blijven geven wat ze verdienen,” aldus Robbie Timmers, GLORY Head of Talent.

"De meest verbazingwekkende en sensationele gevechten tussen de beste vechters ter wereld. " De Marokkaans-Nederlandse zwaargewichtjager Khbabez traint onder Maikel Polanen bij ARJ Trainingen in Nederland.

Top zwaargewicht

Khbabez begon zijn kickbokscarrière in 2013 en heeft een professioneel record van 15 overwinningen, 6 verliespartijen en 1 gelijkspel, waarmee hij overwinningen veilig stelde tegen topvechters zoals Anderson Silva, Ibrahim El Bouni en Andrei Stoica.

“Ik kom niet om punten te scoren, ik kom om te winnen. Iedereen die voor me in de ring staat, wil me afnemen waar ik al jaren voor vecht. Ik laat dat gewoon niet gebeuren '', zei Khbabez. vrijdag maakte de organisatie bekend dat voormalig ONE FC Tarik Khbabez heeft getekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws