Breaking! Glory debuut Nordin Ben Moh tegen Guerric Billet
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Breaking! Glory debuut Nordin Ben Moh tegen Guerric Billet

Breaking! Glory debuut Nordin Ben Moh tegen Guerric Billet

Nordin Ben Moh zal op 19 maart zijn Glory debuut maken tegen Guerric Billet uit Frankrijk. Zo maakte de organisatie exclusief bekend aan de Vechtsport info redactie vandaag.

Ben Moh die recentelijk overkwam van Enfusion tekende een contract voor 9 gevechten bij de organisatie. Voor de Marokkaans-Belgische Ben Moh die een succesvolle is het zijn eerste wedstrijd onder zijn nieuwe contract bij Glory. Geruchten gingen dat Ben Moh wellicht Mohammed Jaraya zou treffen waar hij al eens eerder tegen in de ring stond.

De Fransman Billet vocht in september vorig jaar een gelijkspel uit tegen Itay Gershon tijdens Glory 78 in Rotterdam. Voor Billet die als zesde gerangschikt staat in de lichtgewicht divisie van Glory. Het wordt zijn vierde gevecht voor de organisatie.

Terugkeer van Badr Hari

Glory 80 wordt aangevoerd door Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek. De Pool versloeg vorig jaar september Badr via knock-out door een trap tegen het hoofd van de legende. Een wedstrijd tussen Jamal Ben Saddik en Levi Rigters staat ook geboekt, net als een lichtzwaargewicht titelgevecht tussen kampioen Artem Vakhitov en uitdager Luis Tavares.

Glory 80 markeert de eerste terugkeer van de oganisatie naar België sinds Glory 39 Brussel in 2017. Meer details over de volledige fight-card en de kaartverkoop volgen binnenkort. Glory-fans kunnen zich nu al aanmelden om updates over de kaartverkoop te ontvangen.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page