Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BREAKING: Andy Souwer toegevoegd aan ONE event van vrijdag, Murat Aygun vecht alsnog

BREAKING: Andy Souwer toegevoegd aan ONE event van vrijdag, Murat Aygun vecht alsnog

BREAKING: Andy Souwer toegevoegd aan ONE event van vrijdag, Murat Aygun vecht alsnog

Andy Souwer is toegevoegd aan het ONE Championship Big Bang event van vandaag. De topkickbokser treft de Chinees Zhang Chunyu. Ook zal Murat Aygun alsnog zijn debuut maken.

Het ziet er naar uit dat kickbokslegende Andy Souwer vandaag de ONE Championship ring in gaat. Hij treft de Chinees Zhang Chunyu. Souwer was al enige tijd in Singapore en verwacht werd dat hij zou vechten. Souwer vocht zijn laatste wedstrijd bij ONE in 2019, waar hij verloor van Yodsanklai Fairtex.

Live kijken

Voor Murat Aygun is er goed nieuws. Deze zag eerder deze week zijn titelgevecht met Roman Kryklia in het water vallen. De Nederlands-Turkse topvechter daagde de Rus uit voor diens lichtzwaargewicht titel. Echter liep de coach van Kryklia Clovis-19 op. Hierdoor mocht Kryklia niet de ring in. Aygun treft Anderson Silva vandaag.

Het ONE Championship Big Bang event van vandaag is live te volgen via YouTube. Meer info hierover vindt je hier.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page