BREAKING: Alistair Overeem tekent bij Glory Kickboxing Nieuws
Nieuws

BREAKING: Alistair Overeem tekent bij Glory Kickboxing

BREAKING: Alistair Overeem tekent bij Glory Kickboxing

Alistair Overeem keert terug naar zijn kickboksroots. De voormalige UFC zwaargewicht, Strikeforce en DREAM-kampioen, heeft een multi-fight deal getekend met de Glory Kickboxing organisatie, vertelde zijn managementteam vandaag aan ESPN.

De 41-jarige in Nederland geboren Overeem heeft niet meer als kickbokser in de ring gestaan sinds hij in december 2010 de prestigieuze K-1 World Grand Prix won. Overeem wordt beschouwd als een van de grootste zwaargewicht MMA-vechters aller tijden.

Meerdere top vechters

Overeem, nam eerder dit jaar afscheid van de UFC nadat hij in februari via TKO verloor van Alexander Volkov. Dat verlies brak een winnende reeks van twee gevechten voor de Nederlander die door de UFC op straat werd gezet.Overeem debuteerde in de UFC in december 2011 met een overwinning op Brock Lesnar.

Overeems debuut voor Glory is nog niet vastgesteld, en zijn tegenstander ook niet, maar hij zal naar verwachting later dit jaar weer in actie komen. Geruchten gaan dat ook Gokhan Saki die eerder bij Glory vocht getekend zou hebben voor een terugkeer. Ook met Tyrone Spong zouden onderhandelingen zijn voor een terugkeer naar het kickboksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws