Braziliaanse kickbokser gaat slopen tijdens Enfusion Alkmaar Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Braziliaanse kickbokser gaat slopen tijdens Enfusion Alkmaar

Braziliaanse kickbokser gaat slopen tijdens Enfusion Alkmaar
Braziliaanse kickbokser gaat slopen tijdens Enfusion Alkmaar

Kelson Barbosa zal op 9 oktober vechten bij Enfusion Kickboxing, in Alkmaar. En hij komt om te slopen.

De 33-jarige Barbosa zal het opnemen tegen de 25-jarige Marokkaans-Nederlandse Youssef Challouki. Het gevecht kan aangemerkt worden als een top kickbokwedstrijd. Beide vechters zijn uiterst ervaren en zullen voor spektakel zorgen.

Door trainen

In een interview met Obiral zegt Barbosa 19 september al af te reizen naar ons land om zijn laatste voorbereidingen te doen. “De voorbereiding is in volle gang. Ik heb veel getraind, zelfs tijdens de pandemie ben ik niet gestopt. "

"De training is met mijn coach Agner Favacho en mijn fysieke trainer Pedro Garcia. We hebben hard voor me gewerkt om goed te kunnen reizen en het trainingskamp in Amsterdam af te maken," zegt Barbosa.

Ik ben de beste

Over Challouki zegt Barbosa: “Hij is een jonge atleet en heeft al wat gevechten in Enfusion. Maar ik ben heel goed voorbereid op mijn langverwachte debuut op het evenement. En ik zal nogmaals bewijzen dat ik het verdien om tot de beste ter wereld te behoren. "

Enfusion organiseert een aantal events die live te volgen zullen zijn via Pay Per View. De organisatie maakte als eerste na de coronpandemie bekend dat zij weer met events zou komen en voegde daad bij het woord.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws