Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter zei achteraf dat het niet zijn beste wedstrijd was. De fans van zijn tegenstander Superlek Kiantmoo9 zij het daar roerend mee eens.

Het gevecht tussen Ennahachi en Superlek brengt wat beroering met zich mee. De fans van de Thais zijn boos en dat laten zij blijken ook. Op social media startte deze de Hashtag #justiceforsuperlek.

Boos

Ennahachi die in Superlek geen makkelijke tegenstander vond, kreeg van de Thai flink wat trappen op zijn arm te verwerken. Volgens de fans moeten deze meetellen als impact en voor punten zorgen. ,,Blijkbaar 5 rondes in de ring dansen, en verpletterd worden door rechtse trappen, is hoe je je titel verdedigt bij One kickboxing”, schrijft een boze Superlek fan.

Experts stellen de vraag of het verlies wel terecht was. ,,Ilias Ennahachi verdedigt zijn ONE Flyweight Kickboxing wereldtitel tegen Superlek Kiatmuu9, in een controversiële beslissingswinst. Ben je het eens met de juryleden?”, aldus Beyond Kickboxing.

BEKIJK ONDERSTAAND DE WEDSTRIJD

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page