Boutasaa geeft masterclass kickboksen weg met verslaan Kiria in Singapore Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Boutasaa geeft masterclass kickboksen weg met verslaan Kiria in Singapore

Boutasaa geeft masterclass kickboksen weg met verslaan Kiria in Singapore

Mohammed Boutasaa is een naam die je maar beter als kickboks fan op je favorieten lijstje kan gaan plaatsen. Tijdens zijn debuut bij ONE Championship vandaag in Singapore tegen Davit Kiria gaf de topkickbokser een masterclass van jewelste weg.

In de wedstrijd die zich over drie rondes afspeelde liet Boutasaa zien wat hij in huis heeft. De altijd gevaarlijke voormalige Glory kampioen Kiria had simpelweg geen antwoordt op de constante stoten, trappen en vliegende knieën van de Marokkaans-Nederlandse kickbokser.

Top prestatie

Boutasaa die goed van zijn lengte voordeel gebruikte wist de constant in een rechte lijn vooruit vechtende Kiria te overweldigen. Boutasaa was simpelweg een stap te hoog voor Kiria die zelf tot een van de topvechters ter wereld behoort.

Het debuut van de 22-jarige eindigde in een unanieme beslissing overwinning voor Boutasaa die zich met de winst gelijk positioneert als een toekomstige kampioen binnen ONE Championship. Na de wedstrijd sprak Boutasaa uit klaar te zijn voor iedereen in de vedergewicht klasse.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws