Bokslegende Regilio Tuur helpt Glory's Luis Tavares: 'Hij wordt kampioen' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Bokslegende Regilio Tuur helpt Glory's Luis Tavares: 'Hij wordt kampioen' (video)

Bokslegende Regilio Tuur helpt Glory's Luis Tavares: 'Hij wordt kampioen' (video)

Luis Tavares was gisteren niet aanwezig bij de Glory 80 persconferentie. De reden, trainen met Regilio tuur voor zijn titelgevecht tegen Artem Vakhitov.

Een betere reden om niet aanwezig te zijn dan trainen met een echte bokslegende is er niet. Luc Smits general manager van Tavares had onze redactie al gewezen op het feit dat zijn vechter er niet bij zou zijn op de persco. Ook Badr Hari was er niet met als zelfde reden focus op zijn gevecht met Arek Wrzosek (lees verder onder video).

Voor Tavares is het een grote kans op de Glory Lichtzwaargewicht titel, en deze wil hij niet voorbij laten gaan. Vandaar dat Tuur's hulp ingeroepen is. Beiden kennen elkaar al jaren en zijn naast landgenoten ook nog eens Rotterdammers. Tuur zegt dat Tavares de titel kan pakken; ,,Hij heeft alles om een kampioen te worden, maar dat moet hij zelf wel beseffen", zegt de topbokser tegen Rijnmond.nl.

De eerste zijn

De focus van Tavares is om op 19 maart van Vakhitov wraak te nemen voor een eerder verlies in 2013 tegen de Rus Vakhitov. Diens titel af te pakken en de wereld te laten zien dat hij de kampioen is. Tavares steekt zijn respect voor Tuur, die de Nederlandse taal compleet verleerd lijkt niet onder stoelen of banken.

,,Tuur werd als laatste Rotterdammer wereldkampioen boksen in Ahoy, ik wil in zijn voetsporen treden. Om wereldkampioen te worden of mijn titel te verdedigen in een uitverkocht Ahoy. Sinds hem heeft niemand dat meer gedaan voor Rotterdam, dus laat mij de eerste maar zijn", aldus Tavares.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws