Blijft Rico Verhoeven de koning van het kickboksen?
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Blijft Rico Verhoeven de koning van het kickboksen?

Blijft Rico Verhoeven de koning van het kickboksen?

Rico Verhoeven maakt zich op om zijn Glory wereldtitel te verdedigen tegen Alistair Overeem op 23 oktober in het Gelredome, Arnhem. Op zijn Instagram poste Verhoeven een alleszeggende video, met de tekst nog 3 weken.

De strijd tegen Overeem zal volgens insiders anders zijn dan dat Verhoeven gewend is. Overeem die de afgelopen jaren zijn knuisten scherpte in de UFC-kooi zou wel eens voor een verrassing kunnen zorgen. Toch lijkt Verhoeven zoals altijd voor een gevecht niet erg onder de indruk.

Grote namen

Om nog even te laten waarom hij de ‘koning’ van het kickboksen is laat Verhoeven in de video een aantal van zijn overwinningen te revue passeren. Namen als Badr Hari, Jamal Ben Saddik en Hesdy Gerges bleken allemaal een maat je te klein voor de kampioen.

Met de video waar in Verhoeven nog even duidelijk maakt dat het over 3 weken zover is, lijkt hij een statement te willen maken. Na de wedstrijd tegen Overeem zal blijken of er een nieuwe koning bij Glory gekroond wordt, of dat Overeem de troon overneemt.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page