Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Bevestigt: Rematch Petrosyan vs. Petchmorakot in Maleisië

Bevestigt: Rematch Petrosyan vs. Petchmorakot in Maleisië

Bevestigt: Rematch Petrosyan vs. Petchmorakot in Maleisië
Foto ONE Championship

ONE Championship laat er geen gras over groeien, de eerder aangekondigde match tussen Petchmorakot Petchyindee Academy en Giorgio Petrosyan heeft een datum.

Beiden kickboksers zullen elkaar treffen voor de herkansing tijdens ONE: MASTERS OF DESTINY welke gehouden wordt op vrijdag 12 juli in de Axiata Arena, Kuala Lumpur in Maleisië.

De eerste ontmoeting tussen deze twee vechter vond vorige maand plaats, en het gevecht eindigde met een close split decision in het voordeel van Petchmorakot. De beslissing werd teruggedraaid en tot een ‘no contest’ uitgeroepen, Petchmorakot had niet toegestane acties uitgevoerd en de wedstrijd moest over.

1 miljoen dollar te winnen

Het betekent dat een plek in de volgende ronde van het toernooi voor beide mannen voor het grijpen ligt, die opnieuw zullen vechten onder de kickboksregels in Kuala Lumpur. De winnaar zal het opnemen tegen Jo Nattawut die in de halve finale terecht kwam na zijn schitterende knock-out van Sasha Moisa.

ZIE OOK>> Partij tussen Petrosyan en Petchmorakot moet over

De uiteindelijk winnaar van het 8-man toernooi gaat met een prijs van maar liefst 1 miljoen dollar naar huis. De Nederlandse kickboks legende Andy Souwer ws ook ingeroosterd maar moest afzeggen wegens gezondheidsproblemen.

Bekijk ook

Kickbokslegende Jerome Le Banner trapt Rus knock-out (video)

De Franse kickbokslegende Jerome "Geronimo" Le Banner kwam zondag 15 december in actie tijdens de Tatneft Cup Finals in Kazan, Rusland.

Docuserie kickbokslegende Badr Hari smaakt naar meer

Zaterdag werd de docuserie over Badr Hari gelanceerd op Videoland

COLLISION 2 RICO VS BADR: Wie vecht hoe laat, tijden en meer

Alles wat je weten moeten over Collision 2 Rico vs Badr