Bevestigt: Rematch Petrosyan vs. Petchmorakot in Maleisië Nieuws
Nieuws

Bevestigt: Rematch Petrosyan vs. Petchmorakot in Maleisië

Bevestigt: Rematch Petrosyan vs. Petchmorakot in Maleisië
Bevestigt: Rematch Petrosyan vs. Petchmorakot in Maleisië

ONE Championship laat er geen gras over groeien, de eerder aangekondigde match tussen Petchmorakot Petchyindee Academy en Giorgio Petrosyan heeft een datum.

Beiden kickboksers zullen elkaar treffen voor de herkansing tijdens ONE: MASTERS OF DESTINY welke gehouden wordt op vrijdag 12 juli in de Axiata Arena, Kuala Lumpur in Maleisië.

De eerste ontmoeting tussen deze twee vechter vond vorige maand plaats, en het gevecht eindigde met een close split decision in het voordeel van Petchmorakot. De beslissing werd teruggedraaid en tot een 'no contest' uitgeroepen, Petchmorakot had niet toegestane acties uitgevoerd en de wedstrijd moest over.

1 miljoen dollar te winnen

Het betekent dat een plek in de volgende ronde van het toernooi voor beide mannen voor het grijpen ligt, die opnieuw zullen vechten onder de kickboksregels in Kuala Lumpur. De winnaar zal het opnemen tegen Jo Nattawut die in de halve finale terecht kwam na zijn schitterende knock-out van Sasha Moisa.

ZIE OOK>> Partij tussen Petrosyan en Petchmorakot moet over

De uiteindelijk winnaar van het 8-man toernooi gaat met een prijs van maar liefst 1 miljoen dollar naar huis. De Nederlandse kickboks legende Andy Souwer ws ook ingeroosterd maar moest afzeggen wegens gezondheidsproblemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws