Benjamin Adegbuyi in topvorm: 'klaar voor gevecht met Badr Hari' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Benjamin Adegbuyi in topvorm: 'klaar voor gevecht met Badr Hari'

Benjamin Adegbuyi in topvorm: 'klaar voor gevecht met Badr Hari'
Benjamin Adegbuyi in topvorm: 'klaar voor gevecht met Badr Hari'

Benjamin Adegbuyi staat op 19 december tegenover kickbokslegende Badr Hari. De Roemeen die tot nu toe niet veel losliet over de komende strijd tegen Badr, zegt klaar te zijn voor het gevecht.

Wie beide zowel Badr Hari als Benjamin Adegbuyi volgt op social media. Zal het opgevallen zijn dat de Roemeen niet hoog de toren blies. Daar waar Badr regelmatig video's en posts deelt over het komende gevecht en zijn fysieke toestand, bleef Adegbuyi veelal stil.

Superfit

Vandaag echter poste de kickbokser een bericht met een foto die alles lijkt te zeggen. ,,Ik ben er klaar voor', zegt de Roemeen. En te oordelen aan de foto is daar geen woord aan gelogen. Adgebuyi ziet er topfit uit.

De trainingen met vriend en GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven lijken de vechter goed te hebben gedaan. Alhoewel de Roemeen als underdog wordt aangemerkt voor het gevecht, zou hij wellicht nog voor een verrassing kunnen zorgen. Een ding is zeker Benny is er klaar voor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws