Trainingspartner Rico Verhoeven: ‘ik wil Badr knock-out slaan’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Trainingspartner Rico Verhoeven: ‘ik wil Badr knock-out slaan’ (video)

Trainingspartner Rico Verhoeven: ‘ik wil Badr knock-out slaan’ (video)

Benny Adegbuyi: 'ik wil Badr knock-out slaan' (video)

Benny Adegbuyi zal er op 19 december vol voor gaan in zijn confrontatie met Badr Hari. De twee zwaargewicht kickbokser treffen elkaar tijdens GLORY 76.

Het gevecht tussen Benny Adegbuyi en Badr Hari zal plaatsvinden op een niet nader bekend gemaakte locatie en zonder publiek. Dat neemt niet weg dat de spanning onder de fans niet minder is, deze kijken met smart uit na de eerste kickboks wedstrijd bij GLORY sinds tijden.

In de aanloop van het gevecht peppen zowel Adegbuyi als Badr de boel flink op. De toon in de video’s en posts worden ook steeds grimmiger. En in de laatste editie van een video is Adegbuyi duidelijk ,,ik wil Badr knock-out slaan”, zegt de Roemeen.

Een drempel te hoog?

De statische kansen dat Adegbuyi zijn tegenstander bewusteloos slaat lijken niet gunstig. Toch moet men de Roemeen niet onderschatten. De afgelopen maanden is hij ver van huis aan het trainen met niemand minder dan de GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Die zich op zijn beurt voorbereidt op een titel clash met Jamal Ben Saddik in januari 2021.

Een knock-out zit vaak in een klein hoekje. Even de scherpte missen in het heetst van de strijd en het licht kan uitgaan. Als het aan de Roemeen ligt loopt hij als winnaar uit de ring. Maar Badr blijft een drempel die je niet zomaar overstapt. Een ding is zeker 19 december voorspelt een knaller.

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page