Trainingspartner Rico Verhoeven: 'ik wil Badr knock-out slaan' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Trainingspartner Rico Verhoeven: 'ik wil Badr knock-out slaan' (video)

Trainingspartner Rico Verhoeven: 'ik wil Badr knock-out slaan' (video)
Trainingspartner Rico Verhoeven: 'ik wil Badr knock-out slaan' (video)

Benny Adegbuyi zal er op 19 december vol voor gaan in zijn confrontatie met Badr Hari. De twee zwaargewicht kickbokser treffen elkaar tijdens GLORY 76.

Het gevecht tussen Benny Adegbuyi en Badr Hari zal plaatsvinden op een niet nader bekend gemaakte locatie en zonder publiek. Dat neemt niet weg dat de spanning onder de fans niet minder is, deze kijken met smart uit na de eerste kickboks wedstrijd bij GLORY sinds tijden.

In de aanloop van het gevecht peppen zowel Adegbuyi als Badr de boel flink op. De toon in de video's en posts worden ook steeds grimmiger. En in de laatste editie van een video is Adegbuyi duidelijk ,,ik wil Badr knock-out slaan", zegt de Roemeen.

Een drempel te hoog?

De statische kansen dat Adegbuyi zijn tegenstander bewusteloos slaat lijken niet gunstig. Toch moet men de Roemeen niet onderschatten. De afgelopen maanden is hij ver van huis aan het trainen met niemand minder dan de GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Die zich op zijn beurt voorbereidt op een titel clash met Jamal Ben Saddik in januari 2021.

Een knock-out zit vaak in een klein hoekje. Even de scherpte missen in het heetst van de strijd en het licht kan uitgaan. Als het aan de Roemeen ligt loopt hij als winnaar uit de ring. Maar Badr blijft een drempel die je niet zomaar overstapt. Een ding is zeker 19 december voorspelt een knaller.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws