Ben Saddik: "Ik zal Rico Verhoeven verrassen in een rematch" Nieuws
Nieuws

Ben Saddik: "Ik zal Rico Verhoeven verrassen in een rematch"

Ben Saddik: "Ik zal Rico Verhoeven verrassen in een rematch"
Ben Saddik: "Ik zal Rico Verhoeven verrassen in een rematch"

Na zijn overwinning tijdens GLORY 62 in Rotterdam is de enige doelstelling van de Belg Ben Saddik, om de kampioenstitel te behalen bij de zwaargewichten.

Na overwinningen op Junior Tafa en Guto Inocente en de nederlaag van Benjamin Adegbuyi, die door een reeks van linker stoten van de Belgische reus werd uitgeschakeld. Zegt Ben Saddik dat Rico Verhoeven de volgende is op zijn verlanglijstje.

Het volgende plan is om tegen Rico Verhoeven te vechten, aangezien ze nu op hetzelfde punt staan: 1-1. "Zodra ik de eerste grote linkerstoot uitdeelde, wist ik dat het voorbij was. Ik heb een hele goede linkerhand," zei hij na de finale.

Moet Verhoeven de linkerhand van Ben Saddik vrezen als ze eindelijk tegenover elkaar staan?

"Ik heb nu veel meer ervaring dan voorheen. Ik kan via de linkerkant naar voren vechten, of naar de rechterkant, "zei Ben Saddik na zijn gevecht met Adegbuyi.

LEES OOK: Jamal Ben Saddik wint GLORY 8 man toernooi

De Belgische vechter kan niet wachten om de strijd met Verhoeven aan te gaan en zegt daarover; "zo spoedig mogelijk, omdat ik echt ga verrassen."

De beste

Inmiddels is Jamal ben Saddik is nu nummer 1 gerangschikt bij de Glory zwaargewicht divisie na het winnen van het 8-man toernooi. Hij neemt hiermee de plek in van Adegbuyi, de man die hij in de finale versloeg.

Ben Saddik brak zijn hand in het gevecht tegen Inocente eerder in het toernooi, maar toonde vechters hart door gewoon verder te knokken. Iets waar Verhoeven rekening mee zal moeten houden als het wederom tot een clash komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws