Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Ben Saddik: “Ik zal Rico Verhoeven verrassen in een rematch”

Ben Saddik: “Ik zal Rico Verhoeven verrassen in een rematch”

Na zijn overwinning tijdens GLORY 62 in Rotterdam is de enige doelstelling van de Belg Ben Saddik, om de kampioenstitel te behalen bij de zwaargewichten.

Na overwinningen op Junior Tafa en Guto Inocente en de nederlaag van Benjamin Adegbuyi, die door een reeks van linker stoten van de Belgische reus werd uitgeschakeld. Zegt Ben Saddik dat Rico Verhoeven de volgende is op zijn verlanglijstje.

Het volgende plan is om tegen Rico Verhoeven te vechten, aangezien ze nu op hetzelfde punt staan: 1-1. “Zodra ik de eerste grote linkerstoot uitdeelde, wist ik dat het voorbij was. Ik heb een hele goede linkerhand,” zei hij na de finale.

Moet Verhoeven de linkerhand van Ben Saddik vrezen als ze eindelijk tegenover elkaar staan?

“Ik heb nu veel meer ervaring dan voorheen. Ik kan via de linkerkant naar voren vechten, of naar de rechterkant, “zei Ben Saddik na zijn gevecht met Adegbuyi.

LEES OOK: Jamal Ben Saddik wint GLORY 8 man toernooi

De Belgische vechter kan niet wachten om de strijd met Verhoeven aan te gaan en zegt daarover; “zo spoedig mogelijk, omdat ik echt ga verrassen.”

De beste

Inmiddels is Jamal ben Saddik is nu nummer 1 gerangschikt bij de Glory zwaargewicht divisie na het winnen van het 8-man toernooi. Hij neemt hiermee de plek in van Adegbuyi, de man die hij in de finale versloeg.

Ben Saddik brak zijn hand in het gevecht tegen Inocente eerder in het toernooi, maar toonde vechters hart door gewoon verder te knokken. Iets waar Verhoeven rekening mee zal moeten houden als het wederom tot een clash komt.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page