Ben Moh zwaar favoriet tegen Billet op Glory 80: 'Monstergevecht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ben Moh zwaar favoriet tegen Billet op Glory 80: 'Monstergevecht'

Ben Moh zwaar favoriet tegen Billet op Glory 80: 'Monstergevecht'

Nordin Ben Moh maakt zaterdag zijn opwachting bij Glory 80 tegen Guerric Billet in Hasselt, België. De Marokkaans-Belgische topvechter die overkwam van Enfusion is zwaar favoriet voor de wedstrijd tegen de Fransman.

De voormalige Enfusion vechter Ben Moh mag dan wel bij Glory Kickboxing na lange tijd weer de ring in stappen, maar hij heeft niet stilgezeten. Sterker nog hij heeft een record van (88-8, 45 KO) met een groot aantal winsten op zijn naam.

Absoluut favoriet

Wij vroegen onze volgers en bezoekers via een Poll wie zij denken dat de wedstrijd zal winnen. De Enfusion veteraan Ben Moh of Billet (32-4-1, 14 KO). Ben Moh komt naar voren als de absolute favoriet met 92% van de stemmen.

Er wordt veel verwacht van Ben Moh maar ook Levi Rigters waarvan Jamal Ben Saddik over de laatste zegt dat deze nu in de Champions league van het kickboksen vecht. Verwacht wordt dat Ben Moh voor een 'monstergevecht zal zorgen en met de winst naar huis zal gaan. Ver hoeft hij daar voor niet te reizen aangezien de wedstrijd plaatsvindt in zijn thuisland België.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws