Beladen strijd: Ilias Ennahachi behoudt ONE wereldtitel in Singapore
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Beladen strijd: Ilias Ennahachi behoudt ONE wereldtitel in Singapore

Beladen strijd: Ilias Ennahachi behoudt ONE wereldtitel in Singapore

Illias Ennahachi (midden)

Illias Ennahachi verdedigde met succes zijn ONE Championship vlieggewicht titel vandaag in Singapore. Maar het ging niet van een leien dakje. Rivaal Superlek Kiatmoo9 uit Thailand leek gelijk op te gaan met de Nederlands-Marokkaanse vechter.

De strijd tussen Ennahachi en Kiatmoo9 was absoluut geen inpakken en snel naar huis partij. De volle vijf ronden werd er gevechten op vol vermogen. De Thai leek te gaan voor het slopen van de linkerarm van Ennahachi, een techniek vaak toegepast door Muaythai vechters.

Hard geknokt

Kiatmoo9 die tegen Ennahachi even afstapte van het thaiboksen en op kickboksregels ging vechten, leek even het voordeel te hebben. Ook de commentatoren gaven een aantal rondes aan de Thai.

Echter kwam Ennahachi als winnaar uit de bus door een unanieme beslissing van de jury. Dit werd niet met gejuich ontvangen door de hoek van de Thai. Ennachai neemt voor de derde keer de ONE Championship titel mee naar huis.

Na afloop tijdens het interview in de ring daagde Ennahachi de van de UFC overgekomen kampioen Demetrious Johnson voor een UFC gevecht. Dat betekent dat Ennahachi naar het MMA-vechten zal overstappen. Maar eerst zal hij nog een aantal keer als kickbokser te zien zijn.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page