Bekende Nederlandse kickboksers in actie tijdens top event – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Bekende Nederlandse kickboksers in actie tijdens top event

Bekende Nederlandse kickboksers in actie tijdens top event

Nederlandse kickboksers in actie tijdens Duits top event

Een aantal Nederlandse kickboksers maakt net over de landsgrens zijn opwachting tijdens een groots opgezet event deze zaterdag 30 november in de Yayla Arena Krefeld, Duitsland.

Het evenement markeert de terugkeer van de KOK organisatie naar Duitsland na een afwezigheid van zes jaar, de multidisciplinaire vechtkaart bevat een toernooi, een terugkerende legende en veel titelgevecht actie.

Chico Kwasi keert terug naar de KOK-ring als onderdeel van het toernooi. De Mike’s Gym vechter pakte eerder dit jaar een overwinning bij de KOK Fight Series in Riga. Nast Kwasi is deelnemer aan het toernooi landgenoot Jay Overmeer, die onlangs een titel hield in de WFL-organisatie en Mohammed Daddouch.

Grote namen

De Duitse K-1-legende Stefan “Blitz” Leko keert terug en wordt geconfronteerd met Niko “Karl Stahl” Lohmann in een vijf-ronde gevecht voor de IKBO K-1 regels World Heavyweight titel.

Leko heeft in een lange en opmerkelijke carrière en tegen veel van de grootste namen in de sport gevochten. Hij krijgt nog een kans op gouden kampioenschap voor een groot publiek in Krefeld en een internationaal publiek op FightBox en KOK Fights TV.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page