Bekende Nederlandse kickboksers in actie tijdens top event Nieuws
Nieuws

Bekende Nederlandse kickboksers in actie tijdens top event

Bekende Nederlandse kickboksers in actie tijdens top event
Bekende Nederlandse kickboksers in actie tijdens top event

Een aantal Nederlandse kickboksers maakt net over de landsgrens zijn opwachting tijdens een groots opgezet event deze zaterdag 30 november in de Yayla Arena Krefeld, Duitsland.

Het evenement markeert de terugkeer van de KOK organisatie naar Duitsland na een afwezigheid van zes jaar, de multidisciplinaire vechtkaart bevat een toernooi, een terugkerende legende en veel titelgevecht actie.

Chico Kwasi keert terug naar de KOK-ring als onderdeel van het toernooi. De Mike's Gym vechter pakte eerder dit jaar een overwinning bij de KOK Fight Series in Riga. Nast Kwasi is deelnemer aan het toernooi landgenoot Jay Overmeer, die onlangs een titel hield in de WFL-organisatie en Mohammed Daddouch.

Grote namen

De Duitse K-1-legende Stefan "Blitz" Leko keert terug en wordt geconfronteerd met Niko "Karl Stahl" Lohmann in een vijf-ronde gevecht voor de IKBO K-1 regels World Heavyweight titel.

Leko heeft in een lange en opmerkelijke carrière en tegen veel van de grootste namen in de sport gevochten. Hij krijgt nog een kans op gouden kampioenschap voor een groot publiek in Krefeld en een internationaal publiek op FightBox en KOK Fights TV.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws