Bekende kickbokser krijgt 'verbod' om te vechten Nieuws
Nieuws

Bekende kickbokser krijgt 'verbod' om te vechten

Bekende kickbokser krijgt 'verbod' om te vechten
Bekende kickbokser krijgt 'verbod' om te vechten

Dat een vechter tussen verschillende organisaties pendelt betekent niet dat deze gevrijwaard is van sancties.

Zo meld KickboxingZ dat de Braziliaanse kickboks veteraan Antonio "Bigfoot" Silva, die onder medische schorsing staat een verbod heeft gekregen, om te vechten in zijn geplande wedstrijd op 30 november tijdens de Kickboxing & MMA World Cup, Nieuw-Zeeland.

Silva was gepland om de Franse kickboks-veteraan Tony Gregory in een WKN-titelgevecht tijdens het evenement onder ogen te zien. Hij werd van de kaart verwijderd nadat de promotors hoorden dat hij een medische schorsing had, dit na een knockout verlies in een blote vuist bokswedstrijd.

Rico Verhoeven

Silva werd door collega UFC-veteraan Gabriel Gonzaga op BKFC 8 in slaap gebracht en is medisch geschorst tot 18 december door de Florida State Boxing Commission.

ZIE OOK >> Bigfoot Silva verliest van Rico Verhoeven

In 2017 werd Silva geconfronteerd met GLORY zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven in een niet-titel gevecht op GLORY 47 in oktober 2017. Rico versloeg de Braziliaanse reus via de tweede ronde TKO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws