Bekend acteur en part-time kickbokser, headliner op groot toernooi - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Bekend acteur en part-time kickbokser, headliner op groot toernooi

Bekend acteur en part-time kickbokser, headliner op groot toernooi

De acteur (r) tijdens zijn Muay Thai debuut in Mei 2018 / foto: Instagram

Vaak leest men dat kickboksers een acteer carrière nastreven aan het einde van hun vechtloopbaan, zoals onze eigen Rico Verhoeven. Echter maakt Jonny Lee Miller de 46-jarige acteur liever een combinatie tussen acteren en vechten in de ring.

Jonny Lee Miller is een Engelse acteur die in de VS woont. Zijn CV bevat talloze films en tv-series, waaronder Hackers en Trainspotting, om maar een paar te noemen. Sinds 2012 is hij een hoofdpersonage in Elementary op CBS, een rol die hij vertolkt als moderne Sherlock Holmes.

Vorig jaar haalde Miller het nieuws in de Muay Thai-circuits. De 46-jarige acteur debuteerde in de ring in mei, na het voltooien van een trainingskamp van slechts vijf weken.

Wereldtitel

Hoewel hij zegt geen carrière als wereldkampioen te ambiëren, gebruikt hij de sport om fysieke fitheid en mentale kracht te bouwen. “Zo blijf ik fit en kan ik and en toen mijn krachten meten. We doen vaak vechtscones in films maar echter als in de ring kan het niet”,zegt Miller.

Miller keert terug na de ring op 1 februari. Hij gaat door de touwen van Broad Street Ballroom in New York City en neemt het op tegen de 41-jarige Robert Bermudez (0-1) tijdens een evenement genaamd ‘Friday Night Fights’.

Flink pak slaag

“Misschien krijg ik een pak slaag, misschien niet. Als je het wilt, kun je het doen, “poste de kickboksende acteur op Instagram naar aanleiding van zijn komende gevecht.

LEES OOK: GLORY contract Rico Verhoeven verlopen

De releasedatum van Elementary Season 7 is nog niet bekend. Niettemin is de productie van 13 nieuwe afleveringen naar verluidt voltooid. Jonny Lee Miller zal naar verwachting dit jaar weer op tv te zien zijn.


Bekijk ook

Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

A whole fight just happened at bath & body works 🤣🤣🤣🤣🤣 I’m dying pic.twitter.com/ocumzj8G9f— Genevieve ...

Vermoeide UFC-kampioen: ‘Laat die Nederlandse maar vechten’

Amanda Nunes de UFC-kampioen in twee gewichtklassen wil voorlopig rust. Afgelopen zaterdag verdedigde Nunes met succes haar vedergewicht titel tegen Megan Anderson.

Hey Swa: Najib Amhali daagt Jandino uit voor een gevecht in de ring

Najib Amhali lijkt collega komiek Jandino Asporaat uitgedaagd te hebben voor een gevecht. In een ...