'Bedankt'! Ben Saddik slaat nieuw pad in met topcoach Passenier
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Bedankt’! Ben Saddik slaat nieuw pad in met topcoach Passenier

‘Bedankt’! Ben Saddik slaat nieuw pad in met topcoach Passenier

'Bedankt'! Ben Saddik slaat nieuw pad in met topcoach Passenier

Jamal Ben Saddik heeft een nieuw thuis gevonden. De Topkickbokser is overgestapt naar het befaamde Mike’s Gym in Oostzaan. Via Instagram meldt de Belgisch-Marokkaanse knokker het nieuws.

Na vele jaren door te hebben gebracht in de top Gym van Nick Hemmers (zoon van voormalig Glory Kickboxing topman. red), is Ben Saddik een andere weg ingegaan. De Belg die eerder dit jaar negatief in het nieuws kwam lijkt er weer zin in te hebben en klaar om de bokshandschoenen op te nemen.

Ben Saddik gaat een samenwerking aan met Mike Passenier, die al veel kickboksers naar grote hoogten heeft gebracht zoals de legendarische Badr Hari en voormalig Glory Kampioen Murthel Groen hart. ,,Na vele mooie jaren gevochten te hebben voor Hemmers Gym Breda, is het tijd voor een nieuwe weg in mijn carrière”, schrijft Ben Saddik op Instagram.

Zwarte lijst

,,Vanaf nu word ik gecoacht door Mike Passenier en ga ik strijden voor Mike’s Gym. Bedankt Hemmers Gym en Cor Hemmers voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan, jullie worden gewaardeerd.
Laat het vuurwerk maar beginnen, osu! “

Wat betreft een terugkomst van Ben Saddik zal het interessant zijn hoe deze gaat verlopen. De topatleet is door de Nederlandse Vechtsportautoriteit op de zwarte lijst geplaatst. Wat inhoudt dat hij in Nederland niet zou mogen vechten.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page