⚠️ Badr wil herkansing tegen Wrzosek: 'Ik stop niet'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ⚠️ Badr wil herkansing tegen Wrzosek: ‘Ik stop niet’

⚠️ Badr wil herkansing tegen Wrzosek: ‘Ik stop niet’

Badr wil herkansing tegen Wrzosek: 'Ik stop niet'

Badr Hari verloor gisteren op verrassende wijze van Arkadiusz Wrzosek tijden Glory 78 in Ahoy, Rotterdam. De topatleet laat het er niet bij zitten en roept op tot een herkansing.

Het leek een wandeling door het park voor Badr gisteravond, Wrzosek leek geen partij voor de kickbokslegende en ging een aantal keren neer. Toen plots de Pool reageerde op een aanval van Badr met een hoge trap, welke de legende naar het canvas liet vallen. Een knook-out winst werd toegekeken aan de Pool, maar Badr reageert vanavond en zegt een herkansing te willen.

,,Jullie zijn teleurgesteld. Ik ben teleurgesteld. Het resultaat is niet goed. Het is moeilijk om de positieve kant van deze strijd vandaag te zien. Maar … ik moet jullie zeggen dat ik me gisteren sterk en klaar voelde. Ik moet jullie zeggen dat ik geen seconde pijn had voor deze speling van het lot”, schrijft Badr op social media.

Trots

,,Ik sloeg als Badr Hari. Ik voelde de volheid weer. Het resultaat is frustrerend, maar de manier waarop is erg bemoedigend. Ik ben op de goede weg… en ik stop niet voordat ik de divisie heb opgeschoond. Laten we eerst beginnen met een herkansing. Ik wil jullie bedanken voor je enorme steun. Ik hou van jullie. Ik zal jullie trots maken. Ik beloof het. “

Glory zal ongetwijfeld blij zijn dat Badr de kop niet laat hangen, ook de fans zullen een gevecht welke dramatisch eindigde tussen Badr en Wrzosek zeker in een herhaling willen zien.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page