Badr vs Overeem? Komende Glory events en meer.... Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr vs Overeem? Komende Glory events en meer....

Badr vs Overeem? Komende Glory events en meer....

Glory Kickboxing bereidt een aantal events voor waarvan enkele die nog voor de zomer plaats zouden moeten vinden. Ook gaan er geruchten dat Badr Hari tegen Alistair Overeem de ring in zou gaan.

Een woordvoerder van de organisatie weet ons te melden dat Glory een aantal evenementen voor dit jaar aan het voorbereiden is. Op de vraag of de geruchten waar zijn dat Badr tegen Overeem de ring in gaat was nog geen bevestiging te geven.

Geruchten

,,Ja die geruchten gaan. Maar nog niks is geconfirmeerd of bevestigt", zegt de woordvoerder. ,,Zijn slechts geruchten nog. Glory nu druk bezig met evenementen die nog voor de zomer plaats moeten vinden. Ook eigen Glory events."

Een groot zwaargewicht titelgevecht met in de hoofdrol Rico Verhoeven lijkt dit jaar niet waarschijnlijk. De kampioen staat in de headliner van zijn eigen 'Hit It' evenement in Ahoy, Rotterdam op 29 oktober.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws