Badr vs Hesdy in maart 2022! 'Slecht bloed'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr vs Hesdy in maart 2022! ‘Slecht bloed’

Badr vs Hesdy in maart 2022! ‘Slecht bloed’

Hesdy Gerges is de afgelopen dagen een herkansing lobby begonnen voor een gevecht tegen Badr Hari. Waar de topkickbokser het eerst nog redelijk neutraal hield komt deze nu met een datum. Maart 2022 moet het gebeuren als het aan Gerges ligt.

Glory kondigde aan dat er in februari 2022 een groots evenement aankomt. Namen als Rico Verhoeven, Badr Hari en Alistair Overeem werden direct genoemd. Echter is een dergelijk evenement zeer kostbaar met groten namen, vraag is heeft de organisatie daar de fondsen voor. Gerges ziet een gevecht met Badr voor maart wel zitten en schrijft vandaag op Instagram.

Laten we het doen

,,2018… Er gebeurden veel persoonlijke dingen in mijn leven… Totaal niet in vorm, maar ik denk dat ik het gevecht en de schade bracht. Ik zag Badr na het gevecht en f*ck, hij was beschadigd!”, schrijft Gerges bij een video van hun laatste gevecht.

,,Als het aan mij ligt! Wij doen het nog een keer! Dus Badr, je hebt 5 verliezen op rij, en ik heb de laatste paar jaar ook wat verliezen. Ik ben veel beter in vorm dan toen, en jij ook! We hebben onszelf iets te bewijzen. Ik denk dat de Nederlandse fans weer wat “slecht bloed” willen zien! “

,,Neem dus niet de makkelijke weg met jouw kaliber tegen iemand zonder naam! Kies als een echte krijger en geef de kickboksfans een gevecht tussen 2 oldschool vechters! Maart 2022 Ik ben er klaar voor! Ben jij?”, aldus Gerges.

Bekijk ook

Vechtmachine klapt aanvallers neer

Vechtmachine klapt aanvallers neer! ‘Flying wat’ (video)

Een man (kickbokser) kreeg het voor elkaar twee aanvallers uit te schakelen die het op hem voorzien hadden.

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! 'Russisch woordvoerder'

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! ‘Steunt Rusland’

Seagal is bekend van zijn films en is een grootmeester in het Aikido.

Knokken in Amsterdam! 'Hoodfights gaat professional'

Knokken in Amsterdam! ‘Hoodfighters delen zware klappen uit’ (video)

Hoodfights lijken steeds populairder en professioneler te worden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page