BADR VS BENNY KIJKEN ZOEK DE VERSCHILLEN: €12,99 of €4,00 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BADR VS BENNY KIJKEN ZOEK DE VERSCHILLEN: €12,99 of €4,00

BADR VS BENNY KIJKEN ZOEK DE VERSCHILLEN: €12,99 of €4,00

Het GLORY 76 event van 7 november zal via livestream te zien zijn. Het zal worden uitgezonden via de website van GLORY zelf, in Nederland althans.

Wie in Nederland de gevechten op GLORY 76 wil zien zal daar €12,99 voor moeten betalen. Echter kwam via social media kwam naar buiten dat dit in het buitenland goedkoper is. Benjamin Adegbuyi die vecht tegen Badr Hari poste dat het event in zijn land Roemenië voor slechts €4.00 te zien zal zijn.

Goedkoper kijken

Ook is te zien dat het in Roemenië via SE Extra Sport te zien zal zijn. Het bericht werd later verwijderd door de vechter, maar oplettende GLORY volgers hadden het al vastgelegd. Er wordt zelfs gesuggereerd dat je via een VPN goedkoop zou kunnen kijken. Of het hier gaat om een officiële stream is niet duidelijk.

Of GLORY dit heeft afgedicht is niet bekend. Fans met een VPN kunnen dus de duurdere versie omzeilen. Overigens heeft GLORY nog steeds geen details vrijgegeven over het event en de uitzending. Fans zijn in spanning want 7 november is nier ver weg meer.

UPDATE 14-10-2020 om 19:40 uur: GLORY geeft aan dat de Roemeense stream niet voorhanden is. CEO Scott Rudmann gaf zelf een reactie op de tweet. Zie onderstaand!

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page