BADR VS BENNY: GLORY Kickboxing breidt live meekijken uit Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BADR VS BENNY: GLORY Kickboxing breidt live meekijken uit

BADR VS BENNY: GLORY Kickboxing breidt live meekijken uit
BADR VS BENNY: GLORY Kickboxing breidt live meekijken uit

Voor wie het GLORY 76 Badr vs Benny event vanuit het buitenland mee wil kijken is er goed nieuws. FiteTv gaat ook uitzenden.

Badr Hari en Benjamin Adegbuyi gaan op 7 november de strijd met elkaar aan in een niet nader genoemde locatie in Rotterdam. GLORY houdt de plek waar de strijd tussen Badr en Benny plaatsvindt geheim uit voorzorg dat er grote aantallen fans op af zullen komen.

Het GLORY 76 Badr vs Benny zal gehouden worden zonder publiek, het lijkt er op dat dit onder voorbehoud is want de aangescherpte coronamaatregelen zouden wel eens voor afstel kunnen zorgen. Er wordt voor behalve voetbal geen uitzondering gemaakt voor andere topsporten zoals het kickboksen.

Wereldwijd kijken

Het blijft dus nog even afwachten of het event door mag gaan. Toch lijkt GLORY zelf de moed niet te verliezen en heeft nog een uitzendpartner toegevoegd om het event onder een nog groter publiek te brengen. FITE tv zal wereldwijd het event live streamen.

Goed nieuws dus voor de Nederlandse kickboks fans die zich in het buitenland bevinden. Tijdens GLORY 76 Badr vs Benny, zullen ook weltergewicht Cedric Doumbe en interim titelhouder Murthel Groenhart elkaar treffen om uit te maken wie zich de onbetwiste kampioen mag noemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws