Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr vs Benny als aanjager voor Rico vs Jamal

Badr vs Benny als aanjager voor Rico vs Jamal

Badr vs Benny als aanjager voor Rico vs Jamal

GLORY Kickboxing kondigde afgelopen week aan dat Rico Verhoeven zijn titel zal verdedigen tegen Jamal Ben Saddik, datum waarschijnlijk januari 2021.

Het nieuwe GLORY Kickboxing wat uit de ruïnes van de oude organisatie oprijst lijkt alle zeilen te hebben bijgezet om een aantal top events te organiseren. Te beginnen met Badr Hari versus Benjamin Adegbuyi op 7 november. Echter heeft GLORY er niet zoveel ruchtbaarheid aangegeven zoals men dat in het verleden wel deed.

Scheiding van Talpa

Er werd altijd flink geadverteerd om een event heen, en natuurlijk TALPA met haar zender Veronica die de events flink kon hypen. En laten we niet vergeten het apparaat wat om GLORY heen was gebouwd door Veronica Fight te creëren die via tv en social media veel aandacht trok.

Met de verbroken partnerschap met TALPA, bleef het lang stil totdat GLORY aankondigde via haar eigen website events te gaan uitzenden. En afgelopen week een aankondiging van een partnerschap met Spike voor het uitzenden en onder de aandacht brengen van events. Insiders zeggen dan ook dat Spike voor het stukje PR is aangeschakeld. De zender heeft echter niet het bereik van de zenders onder de TALPA vlag.

Slimme zet

Dat GLORY daar last van zal hebben lijkt niet waarschijnlijk. Er zijn overige uitzend deals gesloten, en de aankondiging van Rico vs Jamal lijkt een slimme zet om het event van 7 november aan te jagen. Een precieze datum voor het titelgevecht tussen Rico en Jamal werd immers niet gecommuniceerd. Zo kun je als organisatie kijkers trekken.

Het wordt overigens nog even spannend voor GLORY nu het kabinet vrijdag aankondigde dat alle topsport behalve het voetbal niet door mag gaan. Uitzonderingen worden er niet gemaakt, de fans zitten met geknepen billen op de bank en houden hoop. Of dit terecht is zal binnenkort blijken.

Bekijk ook

Spannend moment voor UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov

Vrijdagochtend werden de vechters gewogen voor het UFC 254: Khabib vs Gaethje event gewogen. Altijd ...

GLORY Kickboxing kampioen Alex Pereira tekent bij MMA-organisatie

Het ziet er naar uit dat GLORY Kickboxing kampioen Alex Pereira weer MMA gaat vechten. ...

Teofimo Lopez ging geblesseerd gevecht aan met Vasyli Lomachenko

Tijdens hun bokswedstrijd om de wereldtitels van Vasyli Lomachenko stond Teofimo Lopez naar verluidt zwaar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page