Badr traint, Rico viert vakantie en GLORY staat versteld Nieuws
Nieuws

Badr traint, Rico viert vakantie en GLORY staat versteld

Badr traint, Rico viert vakantie en GLORY staat versteld
Badr traint, Rico viert vakantie en GLORY staat versteld

De hype rondom het aanstaande gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari blijft oplaaien.

Het lijkt of de hele wereld zich er mee bemoeit, althans als wij de Telegraaf moeten geloven is de hele aardbol in de ban van het gevecht tussen Rico en Badr. Dat het gevecht de gemoederen bezig houdt, blijkt uit alle berichtgevingen rondom het event en de top kickboksers zelf.

GLORY zou de kaartverkoop nu al niet aan kunnen en staat versteld van de impact van het gevecht. In het interview welke de CEO van GLORY Kickboxing maandag had met de Telegraaf geeft deze aan er zelfs gekeken wordt naar een herindeling van de originele plekken voor de toeschouwers.

Trainen ondanks vakantie

De twee vechters waar het om draait zijn zelf ook aardig op weg via social media om de fans goed warm te houden. Daar waar Verhoeven veel deelt over zijn vakantie met het gezin, lijkt Badr zich 100 % in de sportschool te bevinden.

Maar laat een paar vakantie kiekjes u niet misleiden, Verhoeven staat er om bekend altijd en overal te trainen om op peil te blijven. Dan rijst de vraag of GLORY of elk andere vechtsport organisatie ooit dit aanstaande gevecht zullen overtreffen, wat blijft er na Badr en Rico nog over? Een veel gestelde vraag die de gemoederen net zo bezig houdt als het aanstaande gevecht zelf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws