Badr: STOTEN als kanonskogels 'Wrzosek kan maar beter bukken'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr: STOTEN als kanonskogels ‘Wrzosek kan maar beter bukken’

Badr: STOTEN als kanonskogels ‘Wrzosek kan maar beter bukken’

Badr Hari stond gepland om op 17 juli de ring in te gaan tegen het Poolse zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek op Glory 78 in Ahoy. Het event werd echter verplaatst naar de voorlopige datum van 4 september, reden er mag dan meer publiek aanwezig zijn.

Critici twijfelen aan de reden van Glory dat het evenement verplaatst wordt om meer publiek toe te kunnen laten. Geruchten gingen dat Badr zijn neus gebroken zou hebben. Een blessure werd toegegeven maar van een breuk was geen sprake. Sterker nog Scott Rudmann CEO van Glory vertelde onze redactie dat Badr gewoon had kunnen vechten.

Bukken maar

Dat er even niet meer gepost werd vanuit het team van Badr versterkte de geruchten dat er iets aan de hand zou zijn. Ook het kamp van Badr liet weten dat er niets aan het handje was. De posts kwamen weer en in de meest recente van vandaag is te zien dat de kickbokslegende als een stoomwals door de ring dendert.

“Dat geluid alleen reageert een fan, wat een klappen Wrzosek kan beter bukken Badr slaat zijn kop plat.” Inderdaad is te zien en horen hoe de topatleet gericht en met volle kracht op de pads beukt. De begeleidende tekst bij de post is toepasselijk; “Concentratie en mentale weerbaarheid zijn de marges van de overwinning.” Daar lijkt geen woord van gelogen.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page