Badr start training: Ben Saddik krijgt hulp van Overeem
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr start training: Ben Saddik krijgt hulp van Overeem

Badr start training: Ben Saddik krijgt hulp van Overeem

Badr start training: Ben Saddik krijgt hulp van Overeem

Badr Hari is terug in training in voorbereiding van zijn aankomende wedstrijd tegen Alistair Overeem op 8 oktober in het Gelredome Arnhem. Ook mede Glory zwaargewicht Jamal Ben Saddik binnenkort de ring in gaan en wel op 20 augustus.

De top van Glory zwaargewichten maken zich klaar om de ring in te gaan. Badr Hari zal Alistair Overeem treffen in diens Glory debuut. Jamal Ben Saddik treft Benny Adegbuyi tijdens Glory 80. In voorbereiding op wat komen gaat trainen de vechters zich een slag in de rondte.

Alhoewel het een tijdje stil was rond Badr is deze ook weer begonnen met trainen. Zijn periode bij Glory is vanaf start niet erg succesvol geweest. Tijdens Collision 4 waar hij Overeem treft zou nu het keerpunt moeten komen.

Heet jaar

Overeem van zijn kant traint met Overeem. Ben Saddik is afgelopen tijd in het nieuws is vanwege privé perikelen, zo werd zijn ouderlijk huis onderdeel van een aanslag met zwaar vuurwerk. Toch lijkt dit niet in de weg te staan in de voorbereidingen voor zijn komende clash met de Roemeen.

Het beloofd een hete laatste 6 maanden voor Glory te worden die start met Glory 80 in de zomer, en Collision 4 in oktober. Overeem is favoriet in zijn partij met Badr, Ben Saddik heeft de voorkeur in zijn rematch met Adegbuyi. De fans zijn er klaar voor, nu de vechters nog maar daar wordt aan gewerkt.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page