'Badr moet UITKIJKEN voor Wrzosek en wel hierom!' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Badr moet UITKIJKEN voor Wrzosek en wel hierom!’

‘Badr moet UITKIJKEN voor Wrzosek en wel hierom!’

'Badr moet UITKIJKEN voor TRAPKANON Wrzosek en wel hierom!'

Badr Hari en Arkadiusz ‘Arek’ Wrzosek staan op 17 juli recht tegenover elkaar tijdens Glory 78 in Ahoy. De Pool blijkt een vechter die niet licht genomen moet worden in het kader van gevaar voor Badr, zo meldt Sportnieuws die een uitgebreide analyse uitbrengt.

Sportnieuws raadpleegde sportjournalist Paweł Sawicki en bevroeg deze hoe Wrzosek in elkaar steekt en welk gevaar hij vormt voor Badr. Sawicki omschrijft de Pool als een harde trapper die met PK kracht zijn tegenstanders geselt.

Trapkanon

Zo is gemeten hoe doeltreffend de trappen zijn die Wrzosek eruit gooit. ,,De lowkicks kunnen een bedreiging vormen voor Badr” legt de journalist uit. ,,Hij is gespecialiseerd in Muay Thai. Ik weet niet precies hoeveel trappen Wrzosek beheerst, maar het zijn er véél!”

Het staat buiten kijf dat Wrzosek zijn beste beentje in dit geval voor zal willen zetten. Een overwinning op een legende als Badr kan de als 8e in de Glory rankings gepositioneerde Pool flink wat faam brengen. Wil je weten wat Sportnieuws nog meer constateerde over Wrzosek, lees HIER het hele artikel.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page