Badr in de herkansing tegen Wrzosek! 'Wraakgevecht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr in de herkansing tegen Wrzosek! 'Wraakgevecht'

Badr in de herkansing tegen Wrzosek! 'Wraakgevecht'

Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek zullen in 2022 tegenover elkaar komen te staan. Diverse bronnen melden dat er gesprekken gaande zijn om het 'wraakgevecht' te bezegelen.

Op 4 september dit jaar leed Badr een schokkend verlies tegen de Pool Wrzosek, daar waar het leek dat de kickbokslegende aan de winnende hand was, ging Badr onderuit. Een trap naar het hoofd door de Pool maakte een abrupt einde aan het gevecht.

Na de clash deden er allerlei geruchten de ronde, zo zou Badr zijn bicep hebben afgescheurd en in het geheim geopereerd zijn. Onzin verhalen volgens het team rondom Badr die weer volop aan het trainen is. Afgelopen weekend kondigde Glory aan in februari 2022 met een topevenement te komen. Vrijwel direct werd Badr gekoppeld aan Wrzosek.

Dit moet gebeuren

,,Er zijn gesprekken gaande tussen Glory, Badr's en Wrzosek's team", meldt een bron onze redactie. ,,Dit is het gevecht dat de fans graag willen zien, het voelt als een niet afgemaakte wedstrijd. " Badr had al eerder aangegeven dat hij een herkansing wilde tegen de Pool.

Voor Glory zou het ook een logische stap zijn om het begin van 2022 goed te beginnen met een evenement waarin Badr, maar ook Rico Verhoeven en Alistair Overeem te zien zullen zijn. De organisatie is inmiddels op de weg terug na een bankroet en zetten de afgelopen maanden goed ontvangen evenementen neer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws