Badr Hari:'diegenen die de beer porren, kunnen er beter klaar voor zijn' Nieuws
Nieuws

Badr Hari:'diegenen die de beer porren, kunnen er beter klaar voor zijn'

Badr Hari:'diegenen die de beer porren, kunnen er beter klaar voor zijn'

Op zijn Instagram account deelde Badr al een video waar hij in te zien is trainende met Yousri Belgaroui bij Mike's Gym in Oostzaan, de thuishaven van Badr als hij in Nederland traint. Ook in Marokko waar hij veelvuldig verblijft traint hij voor wat er gaat komen, want dat hij traint voor een aankomend gevecht lijkt duidelijk.

Er werd zo tegen het einde van het jaar gespeculeerd over een Badr vs Verhoeven gevecht, echter zal dit naar alle waarschijnlijkheid niet meer gebeuren. In de video zien wij onder andere Mohammed Jaraya die een bezoek bracht aan Mike's die aandachtig de training volgde van Badr en aandachtig luistert naar Mike Passenier en Badr zelf.

Krachtige Badr

"Diegenen die de beer porren, kunnen er beter klaar voor zijn", melde Badr op zijn Instagram. En zo te zien is daar geen woord aan gelogen, de kickboks legende oogt fit en sterk. De fans kunnen in ieder geval niet wachten hem snel in actie te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws