Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari:’diegenen die de beer porren, kunnen er beter klaar voor zijn’

Badr Hari:’diegenen die de beer porren, kunnen er beter klaar voor zijn’

Hij is er in ieder geval klaar voor, Badr Hari. Hij houdt er een streng training regime op na en lijkt klaar voor elke tegenstander die er op zijn pad zal komen.

Op zijn Instagram account deelde Badr al een video waar hij in te zien is trainende met Yousri Belgaroui bij Mike’s Gym in Oostzaan, de thuishaven van Badr als hij in Nederland traint. Ook in Marokko waar hij veelvuldig verblijft traint hij voor wat er gaat komen, want dat hij traint voor een aankomend gevecht lijkt duidelijk.

Er werd zo tegen het einde van het jaar gespeculeerd over een Badr vs Verhoeven gevecht, echter zal dit naar alle waarschijnlijkheid niet meer gebeuren. In de video zien wij onder andere Mohammed Jaraya die een bezoek bracht aan Mike’s die aandachtig de training volgde van Badr en aandachtig luistert naar Mike Passenier en Badr zelf.

Krachtige Badr

“Diegenen die de beer porren, kunnen er beter klaar voor zijn”, melde Badr op zijn Instagram. En zo te zien is daar geen woord aan gelogen, de kickboks legende oogt fit en sterk. De fans kunnen in ieder geval niet wachten hem snel in actie te zien.

Bekijk ook

Kickboksen: Mitch Kuijpers zwaar ‘knock-out’ maar toch Wereldkampioen K-1

Youtube Tijdens het Fight at Border gala in Lommel België van afgelopen zaterdag 15 december, ...

Nieky Holzken: ‘ik richt mij op vier wedstrijden en de wereldtitel in 2019’

Foto: ONE Championship Nieky “The Natural” Holzken zag er fenomenaal uit in zijn ONE Championship-debuut.Holzken ...

Kickboks kampioen Tayfun Özcan sportman van het jaar 2018

Kickboks kampioen Tayfun Özcan sportman van het jaar 2018

Foto: Janneke Özcan Tayfun Özcan wereldkampioen kickboksen bij Enfusion is gisteravond verkozen tot sportman van het ...