Badr Hari: 'Zonder Mike Passenier was ik niet zo goed geweest' Nieuws
Nieuws

Badr Hari: 'Zonder Mike Passenier was ik niet zo goed geweest'

Badr Hari: 'Zonder Mike Passenier was ik niet zo goed geweest'
Badr Hari: 'Zonder Mike Passenier was ik niet zo goed geweest'

Tijdens de presentatie over het boek 'Big Mike' in Landsmeer zondag sprak kickboks legende Badr Hari vrijuit.

Het Boek 'Big Mike', welke over het leven van Michael Passenier gaat en geschreven is door journalist Wilson Boldewijn geeft een inkijk in het leven van de top kickboks trainer. Bijgenaamd als 'Big Mike', oogstte Passenier dan ook wereldwijd succes met zijn vechters onder andere met Badr Hari.

De opkomst tijdens de boekpresentatie was enorm en diverse notabelen uit de vechtsport wereld waren dan ook aanwezig, waaronder Badr. Tijdens een speech en het officieel overhandigen van het boek vertelde Badr dan ook dat hij zonder Big Mike niet zover had gekomen.

Vrienden voor het leven

"Ik kan het beamen, als ik niet bij Mike was geweest was ik misschien niet zo goed geweest, hij blijft mijn vriend voor het leven," zei Badr. Eerder dit jaar scheidden de wegen tussen Badr en Passenier en ging Badr trainen bij Said el Badaoui die hij ook al geruime tijd kent.

KLIK HIER >> Voor de video van de boek presentatie

Passenier gaf toe dat het vertrek van Badr hem geraakt had maar dat zij als goede vrienden uit elkaar gingen. Dat leek nog maar eens onderstreept te worden tijdens de boek presentatie waar het wederzijds respect te zien was. Het Boek 'Big Mike' is dan wel pas verschenen maar gaat al voor de tweede druk vanwege de grote vraag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws