Badr Hari vraagt om herkansing tegen rivaal Benjamin Adegbuyi Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari vraagt om herkansing tegen rivaal Benjamin Adegbuyi

Badr Hari vraagt om herkansing tegen rivaal Benjamin Adegbuyi

Badr Hari is niet klaar met zijn verlies van afgelopen december tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Via Instagram vraagt de kickbokslegende om een herkansing.

Voor Badr is het gevecht met Adegbuyi nog niet over. In december vorig jaar leed de topkickbokser een knock-out verlies tegen de Roemeen. Dat Badr het er niet bij wil laten zitten werd duidelijk toen afgelopen weekend GLORY Kickboxing de Roemeen feliciteerde met zijn verjaardag.

Nog een gevecht

Badr was er als de kippen bij om zijn punt te maken en reageerde kort maar krachtig op de felicitatie door te vragen om een herkansing. ,,Herkansing", met daarin GLORY als tag.

De reactie van Badr leverde maar liefst een paar honderd reacties van fans op. Die het wel zien zitten om hem nog eens tegen Adegbuyi in de ring te zien. In een post op zijn eigen Instagram liet Badr gisteren blijken zich te gaan voorbereiden op een gevecht. Of dit met Adegbuyi zal zijn ligt nu in handen van GLORY.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/badr-hari-op-naar-de-volgende-wedstrijd-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws