Vechtport Info Badr Hari: 'Volgend jaar pak ik de GLORY wereldtitel af, maakt niet uit van wie'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: ‘Volgend jaar pak ik de GLORY wereldtitel af, maakt niet uit van wie’

Badr Hari: ‘Volgend jaar pak ik de GLORY wereldtitel af, maakt niet uit van wie’

Badr Hari is er zeker van volgend jaar pakt hij de GLORY wereldtitel kickboksen. Of het nou van Rico of Jamal is, de titel wordt van hem.

In een uitgebreid interview met de Telegraaf verteld Badr over zijn ambities, maar ook dat hij klaar is om het beest in zich los te laten. De topkickbokser refereert een stukje aan zijn verleden en dat hij niemand in de ring zal sparen.

Ik pak die titel

Journalist Wilson Boldewijn van de Telegraaf, stelde de vraag of een gevecht met Rico Verhoeven er nog aan komt. Daar is Badr duidelijk is, er zijn wat onafgemaakte zaken na hun laatst confrontatie. Maar eerst zal Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven strijden op 30 januari.

De winnaar van die wedstrijd mag zich wereldkampioen noemen. Badr maakt het niet uit wie wint, een van de twee zal zijn doelwit zijn. ,,Of Rico of Jamal, mij maakt het niet uit. Volgend jaar pak ik die wereldtitel”, aldus een zelfverzekerde Badr. Voor meer bekijk het interview.

Bekijk ook

Brute knock-outs en harde knokpartijen, je kijkt of niet (video)

Wie van de betere knock-outs houdt en het vechten met de blote vuist niet eng ...

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...

‘Ik heb je kapot geslagen’: Rivaal McGregor compleet uit zijn dak

Nate Diaz een oude rivaal van UFC-ster Conor McGregor, Nate Diaz, is flink uit zijn ...