Badr Hari uitgedaagd door oude rivaal: ‘Het is nu aan GLORY’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari uitgedaagd door oude rivaal: ‘Het is nu aan GLORY’

Badr Hari uitgedaagd door oude rivaal: ‘Het is nu aan GLORY’

Badr Hari uitgedaagd door James McSweeney

Badr Hari staat op het verlanglijstje van veel vechters. Regelmatig komen er namen voorbij die een gevecht met de kickbokslegende wel zien zitten. Vandaag kwam een oude rivaal voorbij die het gevecht met Badr aan wil gaan, James McSweeney.

James McSweeney (40) is geen onbekende onder de diehard kickboks fans. De Brit die al jarenlang meedraait en naast kickboksen een lange carrière heeft in het MMA. Stond bij grote namen in de ring of MMA-kooi zoals de UFC.

Onze redactie werd op de hoogte gesteld dat McSweeney bij GLORY de ring in wil. Ook doet het zwaargewicht een oproep via Instagram. Badr en McSweeney hebben een geschiedenis zo zouden de twee al eerder vechten een aantal jaren terug.

Het is nu aan GLORY

Dit ging echter niet doordat de organisatie waar de twee zouden vechten ter ziele ging. Een aantal jaar geleden liet McSweeney die in Texas woont, maar in Nederland traint. Al weten Badr niet te zijn vergeten. De Brit traint als 20 jaar in Nederland onder legende Lucien Carbin. Die onder andere GLORY kampioene Tiffany van Soest naar menig succes leidde.

Over de recente uitdaging zegt McSweeney; ,,Dit is het gevecht dat de fans willen zien. Badr wil dit gevecht en ik wil het. Het is nu aan GLORY om het te laten gebeuren”, aldus McSweeney die het wel ziet zitten.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page