Tegenstander Badr Hari voor gevecht in juni bekend gemaakt Nieuws
Nieuws

Tegenstander Badr Hari voor gevecht in juni bekend gemaakt

Tegenstander Badr Hari voor gevecht in juni bekend gemaakt
Tegenstander Badr Hari voor gevecht in juni bekend gemaakt

Het hoge woord is er uit, Badr Hari zal de Roemeen Benjamin Adegbuyi treffen in juni tijdens GLORY Rotterdam.

GLORY deed de aankondiging eerder op zaterdag tijdens het GLORY 75 Utrecht event. Als potentiële tegenstanders werden een aantal GLORY zwaargewichten genoemd, zoals Jamal Ben Saddik die recentelijk zijn contract met kickboks organisatie verlengde. Echter wordt verwacht dat hij in september dit jaar Rico Verhoeven zal treffen.

Het zal voor Badr Hari de tweede keer zijn dat hij voor GLORY in Rotterdam Ahoy vecht, eerder op 3 maart 2018 tijdens GLORY 51 stond Badr tegenover Hesdy Gerges welke eindigde in een no-contest, dit in verband met een positieve dopingtest bij Badr. De wedstrijd werd daarna ongeldig verklaard.

Haat campagne

Er werden in de aanloop nog een aantal namen genoemd kickboksers die wellicht tegen Badr de ring in zouden gaan zoals de Fransman Patrice Quarteron die door de trainer van Badr, Mike Passenier als gewilde tegenstander werd genoemd.

De Fransman startte vrijwel direct na deze aankondiging een complete haatcampagne richting Badr, volgens sommige uit angst om een gevecht met de kickbokslegende te ontlopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws