Badr Hari terug in training! 'Stoten als bommen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari terug in training! 'Stoten als bommen'

Badr Hari terug in training! 'Stoten als bommen'

Badr Hari staat op 19 maart in een rematch tegenover Arkadiusz Wrzosek de man die hem vorig jaar KO trapte. De legende is terug in training en laat zien hoe hard zijn stoten zijn.

Via Instagram deed Badr zijn rivaal een belofte hem aan te herinneren hoe hard zijn stoten ook alweer waren. In september vorig jaar domineerde Badr voor het grootste deel de wedstrijd, totdat de Pool er een bruut einde aan maakte.

De fans hebben de hoge trap van Wrzosek die uit het niets kwam nog helder op het netvlies. Ineens lag Badr daar op het canvas, echter zal de legende dit ten koste van alles willen voorkomen. In een trainingsvideo zien wij inderdaad hoe Badr bommen dropt in de ring.

Snoeihard en met souplesse, toch is het zaak Wrzosek niet te onderschatten. Ook deze zal geen verlies voor zijn kiezen willen en zijn reputatie als 'Legende' killer willen vasthouden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws