Badr Hari stopt samenwerking met toptrainer Mike Passenier Nieuws
Nieuws

Badr Hari stopt samenwerking met toptrainer Mike Passenier

Badr Hari stopt samenwerking met toptrainer Mike Passenier
Badr Hari stopt samenwerking met toptrainer Mike Passenier

GLORY Kickbokser en vechtsport legende Badr Hari stopt zijn samenwerking met trainer/coach Mike Passenier.

Via social media maakte Badr zijn beslissing bekend. "Ik wil hierbij het einde aankondigen van mijn samenwerking met mijn trainer, Mike Passenier,"zegt Badr op social media.

"Ik wil hulde brengen aan Mike voor zijn geweldige, succesvolle werk met mij voor zoveel jaren en om hem te bedanken voor zijn professionaliteit, zijn loyaliteit en voor de lessen die hij me heeft geleerd in het kickboksen. "

Uit mijn comfort zone

"Mijn beslissing wordt geleid door mijn sterke wil tot ontwikkeling. Uitstekende prestaties komen niet uit comfortzones.
Na de recente zes gevecht overeenkomst getekend met Glory, heb ik de ambitie om de volgende Heavy Weight-kampioen te worden. "

ZIE OOK >> Badr Hari tekent nieuw contract bij GLORY Kickboxing

"Ik verzeker al mijn fans dat ik op het hoogste niveau ben van motivatie, vertrouwen en concurrentievermogen." Voor dat Badr met Passenier begon te trainen werd hij begeleid en getraind door kickboks pionier Thom Harinck.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws