Badr Hari slaat trainingspartner door de ring: 'Niet afgeschreven' (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari slaat trainingspartner door de ring: ‘Niet afgeschreven’ (video)

Badr Hari slaat trainingspartner door de ring: ‘Niet afgeschreven’ (video)

Badr Hari de Marokkaanse topvechter heeft zijn training hervat. In videobeelden is te zien dat er nog steeds rekening gehouden moet worden met de kickbokslegende. Zijn sparring partner krijgt er flink van langs.

Voor Badr Hari staat een gevecht op de rol in oktober dit jaar als hij Alistair Overeem treft in een langverwachte rematch. De clash tussen beide topvechters zal wereldwijd fans treffen aangezien zowel Badr als Overeem een grote internationale aanhang hebben.

Veel fans

De trainingsbeelden van Badr laten zien dat de vechter ook al heeft deze een verliesreeks bij Glory nog steeds een kracht is om rekening mee te houden en hij nog lang niet afgeschreven is. Zijn trainingspartner krijgt het dan ook flink te verduren. Bekijk onderstaand de korte video.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page