Badr Hari & Rico Verhoeven steunen doodziek kickboks talent Sergio Nieuws
Nieuws

Badr Hari & Rico Verhoeven steunen doodziek kickboks talent Sergio

Badr Hari & Rico Verhoeven steunen doodziek kickboks talent Sergio

Sergio die recentelijk geopereerd is is aan zijn heup wegens kanker in zijn spierweefsel is aan huis gekluisterd. Via social media deed een buurvrouw van de jonge kickbokser een oproep voor leuke ideeën om het jonge talent op te vrolijken.

De kickbokser die dit jaar voor een titel zou vechten krijgt veel steun vanuit de vechtsport wereld, ook bekende Nederlanders toonden hun medeleven zoals Lilkleine, Boef, Josylvio, Jebroer die video's inspraken.

Deel je ideeën

Ook bekende vechters maakten een video Rico Verhoeven, Badr Hari, Remy Bonjaski, Jamal Ben Saddik en hem veel sterkte wensen en Andy Souwer, Thom Harinck en Ilias Bulaid zijn persoonlijk langs geweest.

Buurvrouw Mandy Monchéri vraagt in de oproep of er nog mensen zijn die wat leuke dingen voor Sergio kunnen bedenken. Er werd massaal gereageerd op de oproep. Ook is er een doneer actie ter ondersteuning opgestart.

Badr Hari & Rico Verhoeven steunen doodziek kickboks talent Sergio
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws