Badr Hari rematch tegen Benny Adegbuyi: Fans zijn voor Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari rematch tegen Benny Adegbuyi: Fans zijn voor

Badr Hari rematch tegen Benny Adegbuyi: Fans zijn voor

Badr Hari zou een rematch aan moeten gaan tegen Benny Adegbuyi zo is de voorkeur van de fans van de kickbokslegende. Dit komt naar voren uit de commentaren op een post van Glory Kickboxing gisteren.

Op 19 december 2020 vocht Badr tegen Adegbuyi in een Glory Heavyweight Championship Eliminator op Glory 76. Het gevecht was oorspronkelijk gepland op 20 juni, maar werd meerdere keren uitgesteld vanwege de COVID-19 pandemie.

Rellen

Op 13 september kondigde Glory aan dat het evenement op 7 november zou plaatsvinden welke opnieuw zou worden uitgesteld tot 19 december 2020, toen Hari aankondigde dat hij op 19 oktober positief testte op COVID-19. Tijdens het gevecht verloor Badr het gevecht door knock-out in de derde ronde.

Een rematch zou op zijn plaats zijn oordelende naar de reacties van de fans. Wanneer Glory weer een evenement organiseert is niet duidelijk. De organisatie kreeg een flink klap te verwerken door de rellen tijdens Glory 80 in Hasselt, België.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws