Badr Hari rematch tegen Benny Adegbuyi: Fans zijn voor
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari rematch tegen Benny Adegbuyi: Fans zijn voor

Badr Hari rematch tegen Benny Adegbuyi: Fans zijn voor

Badr Hari rematch tegen Benny Adegbuyi: Fans zijn voor

Badr Hari zou een rematch aan moeten gaan tegen Benny Adegbuyi zo is de voorkeur van de fans van de kickbokslegende. Dit komt naar voren uit de commentaren op een post van Glory Kickboxing gisteren.

De kickboksorganisatie stelde de vraag bij een post met de Roemeense vechter Adegbuyi wie zijn volgende tegenstander moet zijn. ,,Wie is de volgende voor Mr. Gentleman”, vroeg Glory zich af in een Insta Post. Uit de meerderheid van de reacties komt Badr naar boven als tegenstander voor de Roemeen.

Op 19 december 2020 vocht Badr tegen Adegbuyi in een Glory Heavyweight Championship Eliminator op Glory 76. Het gevecht was oorspronkelijk gepland op 20 juni, maar werd meerdere keren uitgesteld vanwege de COVID-19 pandemie.

Rellen

Op 13 september kondigde Glory aan dat het evenement op 7 november zou plaatsvinden welke opnieuw zou worden uitgesteld tot 19 december 2020, toen Hari aankondigde dat hij op 19 oktober positief testte op COVID-19. Tijdens het gevecht verloor Badr het gevecht door knock-out in de derde ronde.

Een rematch zou op zijn plaats zijn oordelende naar de reacties van de fans. Wanneer Glory weer een evenement organiseert is niet duidelijk. De organisatie kreeg een flink klap te verwerken door de rellen tijdens Glory 80 in Hasselt, België.

Bekijk ook

'Wat een knock-out! NL-vechter Hooi trapt rivaal aan diggelen (video)

‘Wat een knock-out! NL-vechter Hooi trapt rivaal aan diggelen (video)

Brian Hooi scoorde gisteravond een knock-out van jewelste

Thaiboksen: Lukkes en Granville strijden om Caribische titel

Thaiboksen: Lukkes en Granville strijden om Caribische titel

Vechters Ole Lukkes en John Granville, zullen het opnemen tegen een Arubaanse en respectievelijk een Mexicaanse tegenstander.

'McGregor vernederen in de UFC-kooi was top!' Khabib over beste carrière moment

‘McGregor vernederen in de UFC-kooi was top!’ Khabib over beste carrière moment

Khabib Nurmagomedov UFC Hall of Famer en voormalig kampioen, noemt de overwinning op Conor McGregor als topcarrière moment.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page